آموزش استفاده از icloud در آیفون

آموزش استفاده از icloud در آیفون

آموزش استفاده از icloud در آیفون :

سرویس بسیار قدرتمند iCloud مزایای بسیاری دارد اما متاسفانه به دلیل عدم آشنایی کاربران اپل به این سرویس ، شاهد استفاده کم از این قابلیت فوق العاده در ایران هستیم . در این مقاله نحوه راه اندازی و تنظیمات آیکلود رو توضیح میدم و شما رو با این سرویس عالی آشنا میکنم .

ابتدا امکانات سرویس iCloud رو بررسی میکنیم :

  1. ردیابی گوشی سرقت شده یا گم شده از طریق اپل آیدی روی نقشه و نمایش آخرین محل استفاده گوشی . (در صورت وصل بودن گوشی به اینترنت)
  2. ذخیره شدن یک نسخه از لیست مخاطبین (Contacts) ، نوشته های روی گوشی (Notes) ،یادآوری ها (Reminder) ،عکس ها و غیره و دسترسی آسان از طریق به آنها از طریق وب . (اگر گوشی شما سرقت شود ،اطلاعات شما از بین نمیرود .)
  3. گرفت بک آپ کامل (نسخه پشتیبان) از کلیه اطلاعات گوشی روی اپل آیدی .
  4. و چند قابلیت دیگر که متاسفانه فعلا در ایران به درد ما نمیخورد !!!

اما از نکات فوق نتیجه میگیریم که رمز عبور اپل آیدی شما بسیار مهم و امنیتی است و اگر کسی به رمز آن دسترسی داشته باشد ، به اطلاعات فوق نیز دسترسی دارد . لذا قبل از ادامه ، اگر کسی از دوستان شما رمز اپل آیدی شما را دارد یا اپل آیدی خود را خریداری کرده اید ، همین الان از طریق لینک مقابل وارد شوید تا رمز و سوالات امنیتی خود را عوض کنید .

برای فعالسازی iCloud ، طبق تصویر Settings رو لمس کنید .

طبق تصاویر زیر ، گزینه ۱ (iCloud) رو لمس کنید و در قسمت ۲ اپل آیدی و در قسمت ۳ پسورد اپل آیدی و گزینه ۴ (Sign In) رو لمس کنید . البته دقت کنید که در نسخه ۱۰.۳.۱ و بالاتر گزینه iCloud به قسمت بالای تنظیمات مشابه شکل زیر انتقال یافته است .

 

اگر پس از لمس iCloud مستقیما و بدون وارد کردن اپل آیدی و پسورد وارد شدید ، اکانت رو چک کنید و اگر اکانت شما نبود آن را حذف کنید . اگر مقاله ( تغییر یا حذف iCloud رو لازم دارید ) .

در صورت مشاهده تصاویر زیر ، گزینه ۵ (Other Options) و در ادامه گزینه ۶ (Don’t Upgrade) رو لمس کنید .

اگر در روند کار تصویر زیر رو مشاهده کردین ،به این معناست که شما مخاطبینی (Contacts) روی آیکلود خود دارید .اگر میخواین مخاطبین  روی آی کلود (Contacts) به مخاطیبن فعلی گوشی شما اضافه بشه گزینه ۷ (Merge) ، و اگر نمیخواین گزینه ۸ (Don’t Merge) رو لمس کنید . پیشنهاد ما Merge است .

حال پس از وارد شدن به قسمت iCloud ، با فضایی همانند تصاویر زیر رو به رو میشوید . قسمت های مشخص شده با شماره را توضیح میدهیم و شما میتونید بر اساس نیازتون این قسمت ها رو فعال و یا غیر فعال کنید .

گزینه ۹ ـ  با ورود به این بخش شما میتونید ، اطلاعات کاربری خود را مشاهده و یا تغییر بدین . مثل اضافه کردن عکس یا تغییر نام .

گزینه ۱۰ ـ مقدار فضایی که آیکلود به صورت رایگان در اختیار شما قرار میدهد ۵GB است . در صورت نیاز به فضای بیشتر  ، میتونید خریداری کنید .

گزینه ۱۱ ـ در قسمت photos پس از ورود به این منو  :

با فعال کردن گزینه ( iCloude Photo Library ) ، تمامی عکس ها و ویدیوهای شما در iCloud ذخیره میشود. توجه داشته باشید که با فعال کردن این گزینه ،حجم اینترنت زیادی مصرف میشود و ما این کار را پیشنهاد نمیکنیم .

با فعال کردن گزینه ( My Photo Stream ) ، تمامی عکس ها و ویدیوهای شما در iCloud ذخیره شده و به دیگر دستگاه های اپل شما که از همین اپل آیدی استفاده میکنند فرستاده میشود . توجه داشته باشید که با فعال کردن این گزینه ،حجم اینترنت زیادی مصرف میشود . (پیشنهاد نمیکنیم)

با فعال کردن گزینه ( iCloud Photo Sharing ) ، شما میتونید آلبومی بسازید و با دوستان یا خانوادتون به اشتراک بذارید . (پیشنهاد نمیکنیم)

گزینه ۱۲ ـ با فعال کردن گزینه ( Mail ) ، اطلاعات ایمیل هایی که روی گوشی شما در قسمت Mail قرار دارد ، در آیکلود ذخیره میشه . (پیشنهاد نمیکنیم)

گزینه ۱۳ ـ با فعال کردن گزینه ( Contacts ) ، اطلاعات مخاطبینی که روی گوشی شما هست ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)

گزینه ۱۴ ـ با فعال کردن گزینه ( Calendar ) ، اطلاعات برنامه Calendar شامل قرارهای ملاقات و تواریخ تولد در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)

گزینه ۱۵ ـ با فعال کردن گزینه ( Reminders ) ، اطلاعات برنامه Reminders در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)

گزینه ۱۶ ـ با فعال کردن گزینه ( Safari ) ، اطلاعات برنامه Safari در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . ( توصیه میشود)

گزینه ۱۷ ـ با فعال کردن گزینه ( Notes ) ، اطلاعات برنامه Notes در گوشی ، در آیکلود ذخیره میشه . (حتما توصیه میشود)

گزینه ۱۸ ـ با ورود به قسمت Backup و روشن کردن آن ، آیکلود در زمان مناسب ،از اطلاعات گوشی شما بک آپ ( Backup ) میگیرد . با لکس کردن گزینه Backup Now ،میتونید همین حالا بک آپ بگیرید . (پیشنهاد نمیکنیم به دلیل استفاده بالا از اینترنت )

گزینه ۱۹ ـ با ورود به قسمت Find My iPhone و روشن کردن آن ، میتوانید موقعیت گوشی خود را در روی نقشه پیدا کنید .البته لازمه تا آیفون شما به اینترنت وصل باشه . در صورت فعال بودن گزینه Send Last Location ، هنگامی که باتری گوشی شما در حال اتمام است ،به صورت اتوماتیک آخرین مکان برای آیکلود ارسال میشود .(در صورت فعال کردن این گزینه حتما تمامی اطلاعات آیدی اگر به صورت آماده تهیه نموده اید تغییر دهید، در صورت فعال کردن این گزینه اگر رمز خود را فراموش نمایید گوشی شما لاک خواهد شد)

گزینه ۲۰ ـ با لمس گزینه Sign Out شما خارج میشوید و کلا این سرویس غیر فعال میشود . ( زمانی که خواستین گوشیتون رو بفروشین یا عوض کنید ،حتما از این گزینه استفاده کنید )

پس از فعال شدن این سرویس ، و انتخاب گزینه های دلخواه ، اطلاعات شما به اپل آیدی شما منتقل میشود . اگر اطلاعات شما به هر دلیل پاک شود و یا گوشی شما سرقت شود ، کلیه اطلاعات شما ( بخصوص کانتکتها )  در اپل آیدی شما محفوظ و قابل دسترس میباشد . شما میتوانید از  طریق سایت آیکلود به اطلاعاتی که در آیکلود شما ذخیره شده دسترسی پیدا کنید .

همانند تصاویر زیر وارد سایت   آیکلود https://icloud.com   میشویم ، اپل آیدی رو در کادر ۲۱ و  پسورد رو در کادر ۲۲ تایپ و وارد میشویم .

همچنین در صورتی که یک گوشی اپل قدیمی تر داشتید و میخواهید اطلاعات آنرا به گوشی آیفون جدیدتان منتقل کنید ، به راحتی میتوانید از این روش استفاده کنید . کافیست در گوشی جدیدتان به  iCloud بروید و اپل آیدی و رمز خود را وارد کنید تا کلیه اطلاعاتی که روی گوشی قدیمی فعال کرده اید ، بازیابی و به گوشی جدیدتان منتقل شود .